headerImage

Olemassaolon meditaatio

Nämä menetelmät ovat meditoimista itse olemassaololla, ykseydellä ja kaikkeuden kokemisella. Nämä meditaatiot voivat tuottaa suurta hurmiota, kun koet tämän olemassaolon ihmeellisyyden. Voit kokea ykseyden kaiken kanssa, voit sisällyttää koko maailman itseesi. Voit kokea puhtaan olemisen riemun, ja sulautua yhdeksi kaiken kanssa.

Olemassaolon kokeminen
Maailman sisällyttäminen
Ykseys liikkeessä
Rajojen katoaminen

Olemassaolon kokeminen

Koe oma olemassaolosi

Koe oma olemisesi tässä hetkessä. Tunne kuinka juuri nyt, juuri tällä hetkellä, sinä olet tässä. Olet paikalla, olet läsnä. Olet olemassa. Tunne kiinteytesi, tunne todellisuutesi. Voit kokea tämän kaikkialla missä oletkin, milloin niin haluat. Oivalla oma olevaisuutesi, oma todellisuutesi. Koe yhdessä hetkessä olemassaolosi välähdyksen lailla. Tiedosta oma olemassaolosi kaikkialla, kaikessa mitä teet. Muista se jatkuvasti, joka hetki.

Voit mennä yhä syvemmälle tuohon kokemukseen. Maista yhä syvemmin omaa olemassaoloasi, sukella siihen syvemmälle, uppoudu olemisen kokemukseen. Tämä kokemus on mielen vastakohta. Ajatukset ja kuvitelmat ovat unenomaisia, kaukana tästä hetkestä ja todellisuudesta. Voit astua yllättäen mielesi ohitse, ja kokea todellisen todellisuuden. Voit yllättää mielesi ja livahtaa pois mielikuvien keskeltä, ja kokea maailman hetkessä sellaisena kuin se on.

Tai koe maailman olemassaolo

Kun olet kokenut tämän, kun olet maistanut omaa olemassaoloasi, voit laajentaa tätä meditaatiota. Voit kokea kuinka koko maailma on. Koe ja tunne maailman olemassaolo. Maailma ympärilläsi on olemassa, tässä ja nyt. Kaikki mitä ikinä tunnet, näet ja kuulet on olemassa. Kävele tässä ihmeellisessä maailmassa, ja ihmettele sen olemassaoloa.

Tai koe kaiken olemassaolo

Laajenna tätä menetelmää vielä lisää. Yhdistä nuo kaksi kokemusta. Tunne kaiken oleminen, ja sisällytä siihen oma olemisesi. Sinä olet, ja maailma on. Sinä olet sisällä tässä todellisessa maailmassa. Kulje ihmettelemässä tätä outoa ja ihmeellistä maailmaa, joka on olemassa, ja jossa sinä olet olemassa. Kaikki on olemassa, tässä ja nyt.

Takaisin

Maailman sisällyttäminen

Sisällytä kaikki itseesi

Avaa itsesi kaikelle mikä on. Ota sisääsi koko kaikkeus. Sisällytä itseesi, omaan olemukseesi kaikki. Tunne ensin kuinka oma kehosi on sisälläsi. Kätesi ja jalkasi, koko vartalosi on sinun olemuksesi sisällä, koe niiden kaikkien olemassaolo sinussa, tiedosta ne kaikki yhtä aikaa. Sisällytä koko kehosi tietoisuutesi kenttään. Sinä olet yhtenäinen ja kokonainen keho.

Laajenna tietoisuuttasi, ja sisällytä mielesi. Sisällytä jokainen ohi virtaava ajatus, tiedosta ajatuksesi yhdessä kehosi kanssa. Lisää tähän tunteesi, ja kaikki mikä sinussa on. Kaikki mitä voit tuntea ja tiedostaa sinussa, on sisällytetty sinuun. Syleile tätä kaikkea, ja ota sisääsi. Se on sinussa, voit tiedostaa sen kaiken itsesi sisällä. Voit yhtä aikaa tiedostaa koko kehosi, jokaisen tunteesi ja ajatuksesi. Tietoisuutesi kenttä pitää sisällään kaiken mikä on sinussa.

Avaudu yhä laajemmalle, avaudu koko maailmalle. Ota sisääsi kaikki mitä näet, ja kaikki mitä kuulet ja tunnet. Kaikki mikä on ympärilläsi. Istuen omassa huoneessa voit sisällyttää ensin huoneesi, sitten koko talosi. Kulkiessa kadulla voit sisällyttää maiseman ja talot, ja kaikki ihmiset, jotka tulevat sinua vastaan. Laajenna itseäsi yhä laajemmalle, ja syleile koko olemassaoloa.

Avarru yhä suuremmaksi ja suuremmaksi. Sisällytä itseesi koko planeetta, ja lopulta koko maailmankaikkeus. Syleile kaikkeutta olemuksellasi, ja ota se sisääsi. Kaikki mikä on lepää sinussa, ja on sisälläsi. Kanna koko kaikkeutta sisälläsi. Tämä on maailmaa syleilevä meditaatio. Hyväksy kaikki itseesi. Kaikki on osa sinua, ja sinussa.

Voit myös jättää nämä välivaiheet, ja hypätä suoraan syvimpään meditaatioon. Sisällytä kerralla itseesi koko maailmankaikkeus. Kaikki mikä on, on sinussa, tällä hetkellä, välittömästi.

Tai anna maailman sisällyttää sinut

Voit kokea tämän myös toisin. Maailmankaikkeus voi sisällyttää sinut. Kaikilla asioilla on kaksi puolta. Kun pisara yhtyy valtamereen, niin valtameri yhtyy pisaraan. Kun etsit ykseyttä kaiken kanssa, kaikkeus etsii yhteyttä sinun kanssasi. Anna itsesi kaikkeudelle. Anna sen sisällyttää sinut itseensä.

Koe kuinka maailma sisällyttää sinut. Koe kuinka olet sisällä tässä maailmassa. Tunne oma läsnäolosi. Tunne kuinka kaikki mitä näet, kuulet ja koet sisällyttää sinut, sinä olet nyt osa niitä, olet niiden sisällä. Ota vastaan maailmankaikkeuden syleily. Tunne kuinka sinut sisällytetään kaikkeen mitä on. Tunne kuinka olet osa kaikkea. Olet osa valtavaa, rajatonta merta.

Takaisin


Ykseys liikkeessä

Tule kaikeksi mitä teet

Tanssi koko olemuksellasi. Koko kehollasi ja sydämelläsi, mielelläsi ja kaikella mitä sinulla on. Anna tanssille kaikki. Anna sille itsesi. Uppoudu tuohon tanssiin olemuksellasi yhä syvemmälle ja syvemmälle. Tanssi kunnes sinun ja tanssin rajat alkavat hämärtyä. Tule tanssiksi itsekseen. Koe olevasi itse tuo tanssi. Sinä olet rytmi, olet kehosi liikkeet. Olet tanssi jota tanssit. Sulaudu tähän tunteeseen, tähän hetkeen. Muutu tanssiksi, ja anna tanssin liikkua itsestään.

Voit tehdä näin kaikessa mitä teet. Voit uppoutua asioihin ja tekemisiin niin syvästi, että sinusta tulee osa niitä, osa liikettä. Voit juosta niin antaumuksella, antaen sille kaikkesi, että sinusta tulee juoksu. Tee kaikki koko olemuksellasi ja tietoisuudella. Tule yhdeksi tekemisen kanssa. Näin löydät ykseyden liikkeestä.

Takaisin

Rajojen katoaminen

Kaikki virtaa sisään, ja yhtyy sinussa

Koe, kuinka koko maailma virtaa vapaasti sisääsi, ja yhtyy sinussa. Kaikki rajat sisäisen ja ulkoisen maailman välillä katoavat. Kaikki valo, äänet, ja tuntemukset tulevat sinun sisääsi esteettä, ja sulautuvat yhteen sisälläsi. Olet täysin avoin, ja koko maailma astuu sinuun. Avaa kaikki portit, poista esteet ja muurit. Syleile kaikkea, ja anna sen tulla sinun sisääsi. Sinun ja maailman välillä ei ole enää mitään. Kaikkeus läpäisee sinut esteettä. Sinä täytyt kaikesta mikä on.

Olemuksesi levittäytyy kaikkialle

Anna olemuksesi levitä ympärillesi, lähelle ja kauas. Koe, että sinulla ei ole mitään rajoja, vaan olet kaikkialla. Levittäydyt joka suuntaan, täytät kaiken tilan, ja koko maailman. Sinä olet kaikessa sisällä, läpäiset maan, ihmiset, kaiken. Kaikkialla minne katsot, sinä olet siellä. Sinun läsnäolosi läpäisee koko kaikkeuden. Kaikki pienen itsen rajat katoavat, ja sinä olet kaikki mikä on.

Nämä kaksi menetelmää johtavat samaan lopputulokseen, rajojen katoamiseen. Sulaudut kaikkeuteen, ja erillisyyden illuusio katoaa.

Takaisin

 

Copyright: Flowguide.com