headerImage

Rakkauden meditaatio

Sydän on rakkauden tie meditaatioon. Rakkaus on avain, joka avaa meille oven henkiseen kokemukseen ja kasvuun. Jokainen ihminen tarvitsee ja kaipaa rakkautta. Näillä sydämen menetelmillä sinä voit viimein kokea kaiken sen rakkauden, jota olet ikinä halunnut. Meditaatio voi viedä sinut rajattomaan ja ehdottomaan rakkauteen.

Rakkaudella on voima muuntaa kaiken. Se parantaa sydämesi haavat, ja tekee sinusta jälleen ehjän ja kokonaisen. Sydämessä sijaitsee syvä rauha ja tyyneys, jonka voit kokea hiljentyessäsi. Voit kokea maailman sydämen kautta, katsoa sitä sydämen silmin, ja nähdä kaiken kauneus ja ihmeellisyys. Sydämellä on voima muuttaa paha hyväksi, pimeys valoksi. Elä sydämen kautta, ja koe tämän maailman kauneus.

Aistit sydämeen
Rakkauden kokeminen
Myötätunnon kokeminen
Rakkauden ruusu
Rauhaisa sydän
Sydämen alkemia

Aistit sydämeen

Johda kaikki aistit sydämeesi

Näe ja koe maailma sydämesi kautta. Aivan rintakehäsi keskellä on sydämesi keskus. Tässä keskuksessa sinä tunnet rakkauden. Yhdistä kaikki aistisi tuohon keskukseen. Kuvittele, että näet, koet ja kuulet sydämesi keskuksella. Niin voit nähdä maailman sydämen silmin, kuulla se sydämesi korvin, tuntea se sydämen kautta. Silloin maailma on sinulle täynnä rakkautta ja kauneutta.

Katso kaikkea sydämelläsi. Kuvittele, että silmäsi ovat yhteydessä suoraan rintakehäsi keskukseen. Katso maailmaa suoraan sydämestäsi. Kuule äänet sydämesi keskuksella. Kuvittele mielessäsi kuulevasi äänet rintakehäsi keskuksella. Kun kosket jotain kädelläsi, tunnet tuon tuntemuksen sydämessäsi. Kun kätesi koskettaa jotain, samalla sydämesi koskettaa. Kätesi yhdistyvät suoraan sydämeesi. Myös haista ja maista sydämelläsi. Kaikki aistisi virtaavat suoraan sydämeesi.

Tämä on sydämen kautta elämistä ja kokemista. Sinä itse siirryt sydämesi keskukseen. Sinusta tulee tuo keskus. Sieltä käsin voit elää ja kokea maailman sydämelläsi. Eläminen sydämessä on rakastavaa elämää, meditatiivista elämää. Sydän on sinun rakkautesi ydin.

Takaisin

Rakkauden kokeminen

Koe rakkautta kaikkea kohtaan

Me olemme kaikki joskus kokeneet rakkautta. Me olemme rakastaneet toista ihmistä, ja meitä itseämme on rakastettu. On olemassa monta tapaa rakastaa, mutta itse rakkaus on aina sama. Voit kokea tuon tunteen milloin haluat. Voit rakastaa tietoisesti ja omasta tahdostasi. Voit avata sydämesi rakastamaan kaikkia ihmisiä, ja kaikkia mitä on. Voit myös avata sydämesi ottamaan vastaan kaiken rakkauden sinua kohtaan.

Aluksi rakkautesi voi olla vain mahdollisuus, vain aavistus tunteesta. Kasvata tuota virtaa rakastamalla. Tunne rakkautta yhä syvemmin ja voimakkaammin, ja ruoki sitä sydämessäsi. Rakkauden virta kasvaa ja voimistuu, kunnes rakkautesi laajenee syleilemään koko maailmankaikkeutta.

Aloita muistamalla rakkauden tunne. Muista hetki, jolloin tunsit syvää rakkautta. Muista mitä tunsit sillä hetkellä sydämessäsi. Palauta se mieleesi, ja tunne se jälleen sydämessäsi. Tämä rakkauden ja rakastamisen tunne voidaan nyt suunnata minne ikinä haluat. Tunne kehossasi, ja anna rakkauden virrata silmiäsi kautta. Rakasta kaikkea mitä katsot, kaikkea mihin katseesi kohdistuu. Sinun silmäsi muuttuvat rakkauden silmiksi.

Tunne se kehossasi, ja johda se käsiesi kautta. Rakasta kaikkea mitä kosket, ja sinun kosketuksesi muuttuu rakkaudeksi. Rakasta kaikkea mitä kuulet, ja kuuntelusta tulee rakkautta. Rakasta myös itseäsi. Rakasta koko kehoasi, mieltäsi, tunteitasi, ajatuksiasi, kaikkea sinussa. Avaa sydämesi syleilemään sinua itseäsi. Katso, kosketa ja kuuntele itseäsi rakastavasti. Täytä rakkaudestasi, ja muutu rakkaudeksi.

Tule rakkauden kanavaksi, ja salli sen virrata kauttasi. Syleile maailmaa, ja anna rakkautesi ulottua koko maailmankaikkeuteen. Uppoudu rakkauteen, anna sen täyttää koko olemuksesi. Rakasta kaikkea mitä kohtaat, kaikkea mitä on. Rakasta, kunnes vain rakkaus jää, ja sinusta itsestäsi tulee rakkaus.

Tai anna kaiken rakastaa sinua

Tämä menetelmän voi tehdä myös toiseen suuntaan. Kaikki mitä näet, rakastaa sinua. Rakkaus virtaa sinuun sinun silmiesi kautta. Kaikki, mikä koskee sinuun, koskee rakkaudella. Jokainen kosketus on rakkaus, rakkaus virtaa sinuun kosketuksen kautta. Kaikki, mitä kuulet, rakastaa sinua. Äänet tulevat luoksesi, ja värähtelevät sinussa rakkaudella. Kaikki mikä on rakastaa ja hyväksyy sinut ehdoitta. Sinä olet kaiken rakkauden vastaanottaja.

Avaudu kaikkeuden rakkaudelle. Tunne kuinka kaikkeus säteilee rakkautta sinua kohtaan. Kaikkeus hyväksyy sinua, syleilee sinua, rakastaa sinua. Rakkaus virtaa sinuun kaikkialta maailmankaikkeudesta. Tässä maailmassa sinä olet aina rakastettu, aina hyväksytty, joka hetki. Ota vastaan rakkauden lahja. Ota se kaikki vastaan, avaudu kaikkeuden rakkaudelle. Uppoudu tähän rakkauteen, sulaudu siihen, ja tule rakkaudeksi

Takaisin

Myötätunnon kokeminen

Koe myötätuntoa kaikkia kohtaan

Ajattele rakkaimpia henkilöitäsi. Ajattele perhettäsi, ystäviäsi, ja rakastettuasi. Näe heidät mielessäsi, kuule heidän äänensä, ja tunne heidän läsnäolonsa. Suuntaa heihin koko sydämesi myötätunto. Tunne sydämessäsi myötätuntoa rakastettujasi kohti, hyväksy heidät ilman ehtoja. Avaa heille sydämesi, ja anna koko myötätuntosi virrata heille. Tule myötätunnon kanavaksi, ja anna sen virrata kauttasi.

Laajenna myötätuntoasi, ja laajenna se koskemaan niitä, joita tuskin tunnet. Tunne myötätuntoa kaikkia tuttujasi kohtaan. Laajenna myötätuntosi koskemaan ihmisiä, joita kohtaan sinulla ei ole voimakkaita tuntemuksia. Koe kaiken hyväksyvää myötätuntoa naapureita, ohikulkijoita ja kaikkia tapaamisiasi ihmisiä kohti. Avaa sydämesi kaikille ihmiselle, jotka tulevat mieleesi, ja anna heille myötätuntosi lahja.

Avarra sydäntäsi vielä lisää, ja koe myötätuntoa myös niitä ihmisiä kohtaan, joista et pidä. Tunne myötätuntoa niitäkin kohtaan, joita vihaat ja pelkäät. Koe myötätuntoa myös vihollisiasi kohti, niitä jotka ajattelevat toisin kuin sinä, ja jotka tekevät mielestäsi väärin. Kykysi tuntea aitoa myötätuntoa ilman ehtoja ei riipu toisista ihmisistä ja heidän tekemisistään, se riippuu vain sinusta.Kyky tuntea myötätuntoa sisältyy sinun omaan sydämeesi. Kun tunnet myötätuntoa, vapaudut vihasta ja katkeruudesta. Silloin sinä löydät todellisen vapauden. Anna siis myös heille myötätuntosi lahja, omasta vapaasta tahdostasi.

Koe myötätuntoa myös itseäsi kohtaan. Toisinaan se voi olla kaikkein vaikeinta. Tunne myötätuntoa itseäsi kohden, koska myös sinä olet sen arvoinen. Myös sinä olet osa tätä maailmaa. Suuntaa kaikki myötätuntosi itseäsi kohtaan. Syleile itseäsi, ja kaikkea sinussa. Anna itsellesi myötätunnon lahja, ja hyväksy itsesi sellaisena kuin olet.

Laajenna myötätuntosi koskemaan koko maailmaa, ja sisällytä siihen kaikki mitä. Avaa sydämesi kohti kaikkia elämänmuotoja. Ole myötätunnon lähettäjä, ja suuntaa se kaikkea kohti. Ole myötätunnon kanava, ja salli sen virrata lävitsesi. Anna sen syleillä kaikkea, hyväksyä kaikki, rakastaa kaikkea.

Takaisin


Rakkauden ruusu

Kasvata sydämessäsi rakkauden ruusu

Mielikuvitus on silta sydämeen. Sydän ymmärtää mielikuvitusta paremmin kuin sanoja. Kun kuvittelet täydestä sydämestä niin voit herättää rakkauden sisälläsi. Se rakkaus on rajaton ja loputon. Mielikuvituksella voit avaa sydämesi ovet, ja ammentaa rakkautta pohjattomasta lähteestä.

Kuvittele, kuinka kaikki rakkaus sydämessäsi ottaa ihanimman ruusun muodon. Tunne kuinka kaikki rakkautesi ja valosi on tuossa ruusussa. Tunne sen elävän sydämessäsi, ja levittävän ympärilleen huumaavaa rakkauden tuoksua. Ruusu on sinun sydämesi, se on sinun rakkautesi kaikkea kohtaan.

Kasvata ruusua suuremmaksi, ja tunne kuinka rakkautesi samalla kasvaa ja voimistuu. Ruusu levittää suloista tuoksuaan yhä laajemmalle ympärillesi. Kasvata sydämesi ruusua yhä suuremmaksi, kunnes se täyttää sinut kokonaan. Laajenna se täyttämään koko huone, sitten koko talon, ja viimein koko maailman. Anna rakkautesi täyttää koko maailma, ja anna ruususi ihanan tuoksun levitä kaikkialle.

Takaisin

Rauhaisa sydän

Tunne rauha sydämessäsi

Sydän on sisäisen rauhan keskus. Sydämellä sinä voit kokea tyyneyden ja harmonian. Rauha on aina läsnä sinussa, syvällä sydämessäsi. Sydän on rajattoman rakkauden ja rauhan lähde. Tämän menetelmän avulla sinä voit kokea todellisen sisäisen rauhan.

Ota mukava asento, ja rentouta koko kehosi. Kuvittele, kuinka syvä rauhan tunne täyttää rintakehäsi, kainaloiden välisen alueen. Kuvittele, kuinka tuo rauhan tunne täyttää sydämesi ja koko rintakehäsi. Salli harmonian ja tyyneyden täyttävän sinut. Rentoudu, ja lepää tuossa rauhassa. Tunne olevasi täysin turvassa, ja että kaikki on hyvin. Päästä kaikesta irti. Anna rauhan ja tyytyväisyyden täyttää sinut, anna sen laajeta ja syventyä. Lepää syvällä tässä tunteessa.

Takaisin

Sydämen alkemia

Muuta sydämessäsi pimeys valoksi

Sydämellä on voima muuttaa paha hyväksi, pimeys valoksi. Voit muuttaa sen avulla vihasi ja tuskasi rakkaudeksi ja iloksi. Voit muuttaa sydämelläsi pelon rohkeudeksi, ja heikkouden voimaksi. Tämä on rakkauden kaiken muuntava voima. Tämä on sydämen sisäistä alkemiaa.

Hengitä sisään syvään, ja tuolla henkäyksellä vedä kaikki pimeys ja pahuus itsessäsi suoraan omaan sydämeesi. Ota sisään sydämeesi kaikki tuska ja pelko koko kehostasi. Ota se kaikki vastaan, ja syleile sitä. Toivota se kaikki tervetulleeksi. Avaa sydämesi tuskallesi ja pimeydellesi, ja syleile sitä rakastavasti.

Puhalla nyt syvään ulos, ja tuolla henkäyksellä puhalla kehoosi tilalle kaikki valo ja rakkaus, kaikki ilo ja riemu. Luovuta pimeyden tilalle kaikki sydämesi valo. Ota sisään pimeyttä, ja puhalla tilalle valoa. Hengitä syvään, ja joka sisään hengityksellä tuo kaikki pimeys kehostasi ja olemuksestasi sydämeesi. Hengitä ulos kaikki valosi koko kehoosi ja olemukseesi.

Käy läpi koko kehosi ja olemuksesi. Etsi jokainen kohta itsessäsi. Etsi kaikki negatiivisuus, kaikki pahuus ja viha. Ota ne kaikki sydämeesi jokaisella sisään hengityksellä. Luovuta tilalle jokaisella uloshengityksellä kaikki positiivisuus, kaikki hyvyys sinun sydämestäsi.

Pian huomaat, kuinka tunne alkaa muuttua toiseksi. Sydämesi alkaa muuttaa energiaa. Huomaat, kuinka pimeytesi alkaa hiljalleen muuttua valoksi. Tunne muuntuu kokonaan toiseksi. Paha muuttuu sisälläsi hyväksi, viha rakkaudeksi ja tuska iloksi. Tämä on sydämen mystinen voima, rakkauden alkemiaa.

Kun olet muuttanut kaiken itsessäsi, kun olet puhdistanut itsesi kaikesta pimeästä ja muuttanut sen valoksi, on aika siirtyä koko maailmaan. Ota sisääsi koko maailman pimeys ja tuska. Puhalla ulos kaikki valosi ja rakkautesi. Maailman muuttaminen alkaa meistä itsestämme. Kun olemme löytäneet sydämemme salaisuuden, voimme muuttaa maailmaa. Sillä rakkaus on voima joka muuttaa koko maailman.

Takaisin

 

Copyright: Flowguide.com